SPELTIPS: BRIGHTON – SOUTHAMPTON: GIVET SPEL PÅ GÄSTERNA!

Efter en mycket bra vecka med fina lappar ger vi oss in i en ny! Måndagens speltips hämtas från Premier League och dagens enda match från ligan, Brighton – Southampton.

 

MATCHEN:

The Seagulls, som placerat sig på 16:e plats, får under måndagskvällen besök av tabellåttan Southampton. Båda lagen kommer ifrån en tuff omgång senast i form av motståndet. Brighton som fick ta sig an Liverpool här hemma på Amex Stadium och Southampton fick även dem besök men av Manchester Utd. Bäst gick det för Brighton som lyckades plocka med sig 1 poäng medans Southampton tappade en tvåmålsledning till 2-3. Sett till lagens 5 senaste matcher så står Southampton med bäst form – 4 poäng skiljer lagen åt.

Spelbolagen har Brighton som favoriter här men enligt mig ska det vara tvärtom. Visst att Brighton spelade starkt under sin senaste omgång mot Liverpool men det räcker inte för att slå ut Southamptons siffror och resultat den senaste tiden.

Danny Ings, Southamptons skyttekung, ser ut att vara startklar mot Brighton efter att ha varit borta under de 3 senaste omgångarna på grund av en knäskada. Ings var med och tränade med laget under helgen.

 

SPELTIPS:

Här gör spelbolagen bort sig när man sätter så höga odds på gästerna Southampton. Southampton har inte bara spelat riktigt bra den senaste tiden utan man har även med sig en superfin inbördes mot Brighton. Senast man förlorade mot Brighton var 2012! Detta tillsammans med formen och att Ings ser ut att vara tillbaka gör valet självklart. Här vinner inte Brighton utan minst oavgjort. Därför spelas Southampton +0.5 till för höga 1.59. Spelet finns hos ComeOn!

 

Lycka till vid rygg!!

Leave a Reply